Pressutskick Skönhet

Too Faced Better Than Sex Mascara

9 april, 2017

Inlägget innehåller produkter jag fått som pressutskick.
Läs mer under Pr & Policy.

Too Faced Better Than Sex Mascara

Äntligen har jag fått chansen att testa Too Faced Better Than Sex Mascara, som varit otroligt hypad i jag-vet-inte-hur-länge. Men nu har jag hoppat på tåget och råtestat den här i en månad.
Jag har läst och hört så otroligt mycket bra om den här mascaran så jag hade höga förhoppningar. Frågan är om mascaran levde upp till mina förväntningar?

Vid första anblick så ser borsten otroligt stor och avancerad ut. I början var det supersvåra att applicera då jag är van vid smalare applikatorer som jag nämnt tidigare, vilket också är det jag egentligen föredrar.

Låt oss kika på före och efter bilder.

I finally got the chance to try out Too Faced Better Than Sex Mascara, that’s been so hyped for I-don’t-even-know-for-how-long. But I finally jumped on the bandwagon and I’ve been trying it out like a crazy person for the last month.

I’ve read so so much good reviews about this one so my expectations were quite high, to be honest. The question is; did it live up to my expectations or did I get disappointed?

At first sight, the brush looks so big and hard to use. In the beginning I had a hard time applying it without it being clumpy since I’m used to thinner and smaller brushes for mascara, as I’ve mentioned before (and which I prefer).

Let’s look at the before and after pics.

Too Faced Better Than Sex Mascara
Före
Before

Too Faced Better Than Sex Mascara
…och efter.
…and after.

Jag vande mig ganska så fort vid den stora borsten, och jag tycker att mina fransar får mer volym men fortfarande en väldigt naturell look. Jag brukar vara noga med att skrapa av överflödig mascara från borsten innan jag applicerar, annars har det en tendens att bli alldeles för klumpigt och spindelliknande fransar.

I really like this one, och jag kommer absolut att köpa den i full size när den här travel size mascaran tar slut.

Har du testat Too Faced Better Than Sex Mascara? Isåfall, vad tycker du om den?

I got used to the bigger brush pretty quick, and I do feel like my lashes get more volume but it still gives them a natural look. I do tend to scrape of the excess mascara from the brush before using, since it always gets clumpy and I get spider looking lashes.
I really like this one, and I’ll definitely buy this one in full size when it’s gone since this one is a travel sized one.

Have you tried Too Faced Better Than Sex Mascara? If so, what did you think about it?

Du Kanske Också Gillar

18 Kommentarer

 • Svara The Queenie 9 april, 2017 | 11:28

  Har aldrig testat den, men tack för tipset 😀

 • Svara Jenny 9 april, 2017 | 14:34

  åh tyckte dina fransar vart så fina med den mascaran! Känner att jag också kanske ska hoppa på hypen och testa den? 😀

 • Svara Amandahans - Skönhetsblogg 9 april, 2017 | 16:38

  Jag ääääälskar den mascaran, det är min absoluta favorit! Kul att du också tyckte om den. Kram 😀

 • Svara Julia Persson 9 april, 2017 | 16:59

  Åh måste testa den 😉

 • Svara NICOLE 9 april, 2017 | 20:07

  Jag har hört såå mycket bra om den men aldrig testat 🙂 Borde göra det!

 • Svara Mirjam Therese 10 april, 2017 | 09:20

  Jag har inte testat men jag tycker att resultatet på dig blev väldigt bra! 🙂

 • Svara Henrietta 10 april, 2017 | 10:31

  Den älskar jag!

 • Svara Daniella Chanelle 10 april, 2017 | 12:28

  den smular som fan efter ett tag men det är ändå den bästa mascaran jag har. ska köpa den vattenfasta nästa gång.

 • Svara Amanda Forsman 10 april, 2017 | 18:28

  Kul att du gillade den 😀

 • Svara Felicia 10 april, 2017 | 19:48

  Älskar Too Faced-smink! 🙂 Använder deras concealer, den är otroligt bra! Tips! 🙂 Kram!

 • Svara Netti Starby 12 april, 2017 | 06:44

  Vad kul att du fick prova mascaran och så fint resultatet blev! <3 Kramis

 • Svara Veronica Möller (acinorev.blogg.se) 12 april, 2017 | 16:55

  Resultatet ser ju jättebra ut! 🙂 Kram! ♡

 • Svara Gabriella 12 april, 2017 | 20:46

  Åh så fint det blev!!

 • Svara trisiaa 13 april, 2017 | 08:26

  Åh vilket fint resultat!! 😀

  Du tar också jättefina bilder! 😀

 • Svara Josse 15 april, 2017 | 09:05

  Aldrig testat den, men blev sugen nu!

 • Svara MALIN 17 april, 2017 | 23:02

  Älskar denna mascaran! Den är såååå bra! Kram

 • Svara Dixi Wonderland 18 april, 2017 | 08:41

  Världens bästa mascara if you ask me! Går alltid tillbaka till denna. Gillar att man kan bygga upp den beroende efter smak. Enda nackdelen är att mascaran torkar snabbare än andra mascaror samt att den klumpar sig lätt men damn it´s better than sex 😉

 • Svara Paulina 18 april, 2017 | 21:38

  Borde testa denna, alltså 🙂

 • Kommentera