Pressutskick Skönhet

COLORSVIBE.SE

6 april, 2017

Jag har fått äran att vara ambassadör för Colorsvibe.se!
(detta innebär att handlar du på colorsvibe.se och använder koden ”TTILLES10” så får du 10% rabatt på ditt köp!)

För er som inte vet så är Colorsvibe.se en svensk sida där du kan hitta märken som är populära i andra länder men har varit svårare att få tag på från en svensk återförsäljare. Colorsvibe erbjuder märken som Jeffree Star, Models Own, .färg, Milani osv. Jag kan säga att jag blev överlycklig när jag fick se att dom faktiskt säljer Jeffree Star och Models Own.

I mitt första paket fick jag hem lite produkter ifrån märkena Models Own och .färg.

Colorsvibe

Models Own Rock ´n´Rosy Blusher i nyansen Cake Pop (baked) fanns i lådan.
Den kommer i en vit stilren förpackning som försluts med magnet. Inuti gömde sig den här godingen, hur fin är inte färgen?
Det här rouget är matt och skall ge dina kinder en lagom rodnad.
Pris: 129:-

Colorsvibe

Jag fick även en skimmerskugga i löspuderform ifrån .FÄRG. Skuggan heter ”Swirl” och är en riktig fin och skimrig skugga som kan användas till att få en metallic look eller glossy lids. Jag tycker den här är så fin!
Pris: 169:-

Colorsvibe
Jag tror inte någon blir förvånad när man får hem paket och innehållet kan se ut såhär (eller värre) då postmord är väldigt bra på att hantera paketen lite väl brutalt.

Även denna skugga kommer ifrån .FÄRG och heter ”Ametist” och är en hyperflexibel och högpigmenterad skugga.
Den här kommer i flera olika färger och dessa kan användas till highlight, contour eller rouge. Har man hittat rätt färg så kan man även använda den till ögonbrynen, något jag förmodligen inte ska testa då jag fick hem en lila nyans, haha.
Pris: 179:-

Colorsvibe
Colorsvibe

Nagellack från Models Own är något jag spanat på länge och verkligen velat testa, men vad jag har vetat så har man bara kunnat få tag på dessa i England eller USA.
Lacket är en del av Models Own Hyper Gel kollektion. Formulan ger gelfinish på naglarna och extra glans.
Färgen heter ”Midsummer Mauve” och jag älskar verkligen färgen. Jag har redan hunnit testa den här ett par gånger och jag upplever att det faktiskt sitter på rätt så bra.
Pris: 89:-

Colorsvibe
Colorsvibe

Sist fick jag Models Own Luxestick Lipstick i nyansen ”So Special”. Det är en riktigt skrikig rosa nyans och den är utformad med en krämig formula för lätt applicering och den har en matt finish.
Pris: 129:-

Colorsvibe
Här kommer swatches. Vi börjar överst, .FÄRG ”Ametist”, .FÄRG ”Swirl” och Models Own Blusher ”Cake pop (baked)”.

Du Kanske Också Gillar

1 kommentar

  • Svara Jenny 6 april, 2017 | 21:07

    men åh, avis avis avis!! Så mycket härliga grejer 😀

  • Kommentera