Pressutskick Shopping Skönhet

BEAUTY FAVORITES 2016

9 januari, 2017
Inlägget innehåller produkter jag fått som pressutskick.
Läs mer under Pr & Policy.
Inlägget innehåller även affilatelänkar märkta med *.


Okej, det här kommer bli ett långt inlägg så grab your snacks…

Eftersom 2016 nu är över och ännu ett år med skönhetsbloggande har passerat så tänkte jag nu slänga ihop ett inlägg med mina absoluta favoriter inom skönhet under året 2016.

Lets start with skincare.

Vi börjar med kroppen. Här har vi två stora godingar som hängt med från start till slut på 2016.
Jag har gjort slut på flera burkar och fortsatt köpa nya.

De flesta av er vet nog redan att The Body Shop’s Shea Body Butter är min absoluta favorit. Jag har tappat räkningen på hur många burkar jag gått igenom av denna doft. På mellandagsrean brukar jag alltid köpa den i XL-storleken, dock hittade jag den inte i den storleken nu i mellandagarna.

Jag minns inte om det var 2015 eller 2016 jag fick ett pressutskick ifrån The Body Shop med deras Hawaiian Kukui Cream som kommer ifrån Spa Of The World serien. Den luktar sommar enligt mig. Solkräm typ, och jag älskar den. Jag panik-köpte en ny burk när min tog slut då jag var rädd att den skulle sluta säljas. Men den finns fortfarande kvar, så om du är nyfiken på den – köp den!

Händer
Handkrämer är ju ännu ett av mina beroenden, och här har vi tre av mina favoriter under året.
Handy Gurugu kommer ifrån Lush och är deras fetaste handkräm. Att det tar lite tid för huden att suga upp handkrämen är enligt mig ett stort plus.

En annan handkräm som inte riktigt är lika fet är The Body Shop’s Shea Hand Cream. Den är liten och smidig att ha med sig i handväskan och går lätt in i huden.

Ett märke som var helt nytt för mig 2016 är MOR, och har nu fått testa två av deras handkrämer med olika dofter.

 


SMINK

Ögonbryn:
Mina favoriter som har hängt med genom året. Anastasia Beverlyhills är väl en självklarhet, tycker jag. Jag har testat både dipbrow pomade, brow definer och brow wiz. Brow definer var inget för mig men pomaden och brow wiz älskar jag.

Även Kat Von D Tattoo Brow är en stor favorit samt Benefit Gimme Brow Gel.

Anastasia Beverlyhills Dip Brow Pomade finns HÄR*
Anastasia Beverlyhills Brow wiz finns HÄR*
Anastasia Beverlyhills Brow Definer finns HÄR*

Roller Lash Mascara från Benefit har hängt med ett tag, och det är min nya favorit. Älskar borsten som är av silikon med längre piggar på ena sidan och lite mindre på den andra sidan som är kurvad perfekt för att applicera på underfransarna.
Den må vara dyr, men jag kommer fortsätta köpa den. Så tråkigt att jag inte har Sephora nära mig.

Make Up Store’s Cover All Mix Concealer har jag använt i flera år, och den tar verkligen aldrig slut. Men jag insåg nu i jul att jag kanske borde slänga min och köpa en ny då jag haft min i minst två år… Så på mellandagsrean slog jag till och fick den, en concealerborste och concealer pen för 198:- (!!)

Make Up Store Cover All Mix Concealer finns HÄR*

Contour:
Kat Von D Shade + Light Contour Palette vill jag inte leva utan. Jag älskar den verkligen och använder den varje gång jag sminkar mig. Letar du efter en bra kontor palett så rekommenderar jag verkligen den här!


Highlight:
Två av mina favvisar. Mary-Lou Manizer från The Balm är en ny favorit, som jag hört många prata om så länge men jag var sen på att hoppa på det tåget. Men nu är den min och jag väljer den framför alla andra highlighters.

En annan favorit är Idun Minerals Translucent Illuminating Powder i nyansen Tilda 522. Jag är osäker på om den räknas till highlighter men det är det jag använder den till.

Så, ni kanske undrar var primer/foundation favoriterna är, och svaret är att jag helt enkelt inte hittat någon som jag älskar. Jag har testat många bra, men ingen som jag kan kalla för favorit. Så har ni tips på foundation till kombinerad hy så lemme know!


Rengöring:
Allas vår favorit Foreo. Jag har recenserat Foreo HÄR, så jag tänker att jag inte behöver säga så mycket mer om den.
Love it.

Olika Foreo’s hittas HÄR*Parfym:

Black Musk från The Body Shop har hängt med mig länge, enda sen jag fick den i pressutskick och jag älskar den. Har den både som parfym och parfym-olja. Love!
En annan jag gillat väldigt mycket är Ari by Ariana Grande. Flaskan är dessutom väldigt söt.

Ari by Ariana Grande hittas HÄR*

Har ni haft några skönhetsfavoriter under 2016?

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

  • Svara Amandahans - Skönhetsblogg 11 januari, 2017 | 18:27

    Åh vi delar så många favoriter, älskar! Kram

  • Svara Jennisbeauty 16 januari, 2017 | 16:00

    Vi har också många gemensamma favoriter ser jag, underbart! 😀

  • Kommentera